20.09.2021 |
Viure als Pirineus

PIRAGÜISME

Maialen Chourraut i Ander Elosegi guanyen la Copa Pirineus d'eslàlom

Miquel Travé ha estat el subcampió de C1M i en  C1F ha guanyat Lucie Baudu, seguida de Klara Olazabal i Mònica Doria

Copa Pirineus
Un moment de la Copa Pirineus celebrada aquest cap de setmana al Parc Olímpic del Segre, a la Seu d'Urgell/radioseu.cat
Maialen Chourraut i Ander Elosegi guanyen la Copa Pirineus d'eslàlom

Maialen Chourraut ha estat la guanyadora de la Copa Pirineus 2019 d'eslàlom en la categoria K1 femení. La palista basca resident a la Seu d'Urgell ha guanyat en aconseguir la primera posició a la primera competició que es va celebrar a l'Estadi d'Aigües Braves de Pau. Aquest diumenge ha obtingut una segona posició a la prova que ha tingut lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell.  La segona posició al podi de K1F ha estat per a la francesa Lucie Baudu i el tercer per a la russa Marta Kharitonova. La palista de la Federació Andorrana, Mònica Doria, va aconseguir la 8a posició i Marta Martínez, del Cadí CK, la novena.

Ander Elosegi es va endur lav ictòria en C1, aconseguint la primera posició en les dues voltes, a Pau i a la Seu. El segon lloc final ha estat per al palista de la Seu Miquel Travé, aconsegunt el cinquè lloc a la primera prova i el tercer a la segona.

Copa Pirineus de canoa eslàlom

La Copa Pirineus de canoa eslàlom s'ha celebrat aquest cap de setmana al Parc del Segre de la Seu d'Urgell, amb la participació de més de 380 palistes. La competició ha batut tots els records en el nombre d'inscrits per bé que la instal·lació del Parc del Segre acollirà el Mundial del mes de setembre, el qual serà classificatori per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La majoria de països s'han abocat a la Copa Pirineus, gairebé tants com en una Copa del Món.

La primera fase de la competició es va celebrar al cap de setmana passat a la localitat occitana de Pau, i aquest diumenge s'ha disputat l'última prova al Parc Olímpic del Segre. La Copa Pirineus, que des de fa diversos anys ja figura en el calendari de la International Canoe Federation (ICG), és una competició de caràcter transfronterer.

Maialen Chourraut i Ander Elosegi guanyen la Copa Pirineus d'eslàlom
Comentarios