07.12.2021 |
Viure als Pirineus

BÀSQUET

El CADÍ la Seu s'imposa al Gipuzkoa i es classifica per a semifinals en una explosió d'emocions

El Cadí la Seu es va classificar ahir per a les semifinals de la Lliga Femenina després de superar (80-78) el Gipuzkoa a la pròrroga.

Foto Toni Solanelles
Imatge del marcador al final del partit al Palau d'Esports de la Seu/Toni Solanelles
El CADÍ la Seu s'imposa al Gipuzkoa i es classifica per a semifinals en una explosió d'emocions

Per la transcendència del partit d'aquest dimecres, pel seu desenllaç i per la implicació d'una afició que es va bolcar en el seu equip i va omplir de gom a gom el Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, VIURE ALS PIRINEUS reprodueix íntegrament la crònica de SEDIS BÀSQUET.

"Difícil resumir en lletres el partidàs que hem viscut al Palau d'Esports i l'explosió d'emocions que sentim tots ara mateix. El partit començava amb la mateixa tònica que ens va deixar el segon partit de la sèrie a Sant Sebastià. Molta igualtat a pista on l'equip basc tenia molt clar els punts forts que feien tremolar la seguretat ofensiva de Cadí La Seu.

Molta igualtat a pista on l'equip basc tenia molt clar els punts forts que feien tremolar la seguretat ofensiva de Cadí La Seu.

Les de Bernat Canut buscaven calmar els nervis a través de la confiança en el seu llançament des de la línia de tres punts, però semblava que no era el dia. Les que si tenien de cara l'encert des del perímetre, era l'equip d'Azu Muguruza, amb 9 punts de 12 possibles des de l'exterior. Gràcies al rebot ofensiu les urgellenques han sabut sobreviure a la gran empenta basca, aprofitant així les segones opcions que tenien en atac. Els marcadors de cada quart han estat, 17-21 al primer i d'11-13 al segon, marxant als vestidors i baixant pulsacions amb un 28-34 favorable a les visitants.

Gràcies al rebot ofensiu les urgellenques han sabut sobreviure a la gran empenta basca

La segona meitat no anava a ser diferent, es mantenia el mateix to de partit i els equips seguien amb el seu plantejament. La confiança de Yurena Díaz, amb 7 punts en el tercer quart, donava esperances a tot l'equip, el qual també millorava gràcies a la defensa d'Irati Etxarri sobre Lyndra Weaver, finalitzant així el tercer quart amb un 46-50, període favorable a les locals.

Pluja d'emocions a un Palau com mai s'havia vist, que ha portat a l'equip a les semifinals dels PlayOffs de la Liga DIA

En un últim quart tot per decidir, l'equip ha demostrat altra vegada la seva maduresa com a conjunt i hi ha sabut imposar-se a un IDK Gipuzko que no ha abaixat els braços en cap moment. Clar mostra d'això, la seva lluita ha provocat la pròrroga a la Seu d'Urgell, posant en dificultats l'embranzida de l'equip urgellenc. Finalment, amb una pròrroga altre cop ajustadíssima, l'equip se l'ha emportat per 2 punts de diferència, 13-11, per finalitzar el partit per 80-78. Pluja d'emocions a un Palau com mai s'havia vist, que ha portat a l'equip a les semifinals dels PlayOffs de la Liga DIA, les quals seran amb derbi català, davant les de Girona".

El CADÍ la Seu s'imposa al Gipuzkoa i es classifica per a semifinals en una explosió d'emocions
Comentarios