EDUCACIÓ

El nou Institut-Escola de Bellver de Cerdanya, més a prop

El Director General de Centres Públics, Simó López, i el Director Territorial d'Educació, Ramon Jordana, s'han reunit aquest dijous amb l'Ajuntament i la direcció de l'escola Mare de Déu de Talló.
Bellver de Cerdanya Institut escola
photo_camera Foto de família davant l'escola Mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya / @BellverCerdanya

El Director General de Centres Públics de la Generalitat, Simó López, i el Director Territorial d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran, Ramon Jordana, han realitzat aquest dijous una visita a Bellver de Cerdanya per concretar on s'ubicaran les instal.lacions que permetran que el municipi cerdà tingui un Institut-Escola per al curs 25-26. També formava part de la comitiva la cap d'àrea per la coordinació i planificació Escolar a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Marsol.

Bellver de Cerdanya Institut escola
Foto de família davant l'escola Mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya / @BellverCerdanya

Durant la visita han estat acompanyats per l'alcaldessa de Bellver, Laia Serra, i per membres dels govern municipal i la direcció de l'escola. per l'equip de govern de Bellver i la direcció de l'escola Mare de Déu de Talló. El departament d'Educació té reservada una partida econòmica de mig milió d’euros per activar el projecte del nou Institut-Escola.

El proppassat mes de febrer, el director dels SSTT d'Educació, Ramon Jordana, es va reunir amb l’equip de govern municipal per abordar el projecte. Jordana va corroborar aleshores que l’ampliació de l’escola Mare de Déu de Talló amb els estudis de secundària (ESO) "és un projecte assumit pel departament d'educació i que, per tant, es farà".