BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

L'AE Sedis Bàsquet convida a berenar a l'afició amb vint-i-cinc metres de coca de Sant Jordi

Al Palau d’Esports, contra el València Basket, per agrair el suport rebut durant tota la temporada i com a cloenda de la fase regular de la Lliga Femenina.
SEDIS BASQUET SEGUEIX A PRIMERA 4
photo_camera El Cadí la Seu va segellar la permanència a la Lliga Femenina Endesa en imposar-se a l'Estudiantes / @agustipenya

Aquest dissabte 20 d'abril, a partir de les 18:00 hores, l’AE Sedis Bàsquet convida a tots els socis i aficionats assistents al partit al Palau d’Esports contra el València Basket a berenar amb motiu d’agraïment al suport rebut durant tota la temporada, i com a acte de cloenda a aquesta fase regular de la Lliga Femenina.

Sedis bàsquet coca de Sant Jordi

Des del club han volgut fer “quelcom tan gran com vosaltres! 25 metres de coca de Sant Jordi”. Una manera també, de conjugar tradició, cultura i esport aprofitant que el dimarts 23 d’aquest mes celebren la diada.

SEDIS BASQUET SEGUEIX A PRIMERA 2
El Cadí la Seu es va imposar a l’Estudiantes i va segellar la permanència a la Lliga Femenina Endesa / @agustipenya

Des del club expliquen que “tant l’equip com vosaltres mereixeu una celebració així. Una acció impulsada per @proemotion i amb la col·laboració i gentilesa de la @pastisseriakessler de la Seu d’Urgell”.