10.07.2020 |
Viure als Pirineus

Presentació del llibre de poesia "Estones d'atzar"

Aquest dissabte 29 de novembre, a les 19:30 h a la llibreria La Puça d'Andorra la Vella, Oriol Grau presentarà el llibre Estones d'atzar i juntament amb l'autora recitaran uns quants poemes acompanyats de Jordi Martínez, guitarrista del grup Sifora Kemfai Elfoll. Per acabar, es farà una degustació d'uns vins del Cellers Clua de la DO Terra Alta, amb un tastet del Rebost del Padrí.

Presentació del llibre de poesia "Estones d'atzar"

L'Oriol Grau és guionista, músic, actor i director de teatre i televisió. Va començar a treballar en el món audiovisual amb Andreu Buenafuente i Fermí Fernández en una ràdio local amb el programa El Terrat que, més endavant, es va convertir en el nom d'una de les productores més importants de l'estat espanyol. Va ser membre de l'equip creatiu d’El Terrat durant 16 anys i va formar part de nombrosos èxits de TV3 com Sense Títol o Plats Bruts. De 2008 a 2010 va ser cap d'àrea de programes d'entreteniment a TV3. Actualment compagina la seva feina d'actor i director amb la de professor a la Universitat Rovira i Virgili.

A l'Ester Suñé Cugat li agrada escriure poemes en clau d’humor com un mitjà d’oxigenació i expressió en la vida diària. El 2008 Editorial Andorra li va publicar el poemari Esperit de llima, i el 2011 va participar en el recull Poesia a la frontera. És alumna de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Aposta per acostar la poesia als lectors descreguts d’aquest gènere, oferint-los uns versos hidratats amb l’oli de la senzillesa i les vitamines annexes al seu tarannà inventiu i alegre.

Presentació del llibre de poesia "Estones d'atzar"
Comentarios