LLIBRES DEL PIRINEU

Contacontes i signatura de llibres a les parades de l’associació Llibre del Pirineu la diada de Sant Jordi

L’Associació Llibre del Pirineu tindrà parades a la Seu d’Urgell i a Puigcerdà el dia de Sant Jordi per promocionar l’entitat i divulgar el catàleg que acaba d’editar amb les novetats dels darrers mesos.
Sant Jordi 2023 1
photo_camera Una parada de llibres al Passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

L’Associació Llibre del Pirineu tindrà parades a la Seu d’Urgell i a Puigcerdà el dia de Sant Jordi per promocionar l’entitat i divulgar el catàleg que acaba d’editar amb les novetats dels darrers mesos. A més, diversos autos hi signaran els seus llibres. En el cas de la Seu, al llarg del matí, hi haurà contacontes pirinencs explicats pels propis autors a alumnes d’educació infantil i cicle inicial de primària de les escoles de la ciutat.

Signatures 2024

A la parada de la Seu d’Urgell, que estarà instal·lada al peu del passeig Joan Brudieu, els autors pirinencs que explicaran els seus contes a la mainada seran Isidre Domenjó, amb Les gallines d’Aristot i Les encantades de Toloriu, de dos quarts de deu a les 11 del matí; Mar Hurtado, autora de La padrina en sap un niu, de plantes remeieres, que l’explicarà de les 11 a les 12, i Pepita Clop, amb El dia absent, el darrer conte que ha escrit, de les 12 a dos quarts d’una. Cada sessió durarà deu minuts i se’n farà una cada quart d’hora, de manera que en total se n’han previst tretze. Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb el Servei Educatiu de l’Alt Urgell i compta amb la col·laboració de les escoles Albert Vives i Pau Claris i el col·legi La Salle.

A la mateixa carpa de Llibre del Pirineu, d’una a dues del migdia signaran els seus llibres Joan Aixàs (Paraules que m’agraden), Pepita Clop (El dia absent), Mar Hurtado (La padrina en sap un niu, de plantes remeieres) i Jordi Nistal (El front del Pallars i la rereguarda republicana de l’Alt Urgell). De sis a set de la tarda agafaran el relleu Joan Ganyet (Scherzo d’Itàlia) i Ricard Lobo (La Seu d’Urgell (1977-2022). El batec de la ciutat).