DIADA DE SANT JORDI

Gent gran de la Seu d’Urgell recita poemes de Martí i Pol per commemorar la diada de Sant Jordi

La lectura col·lectiva l’ha encetat la regidora de Gent Gran Paqui Gómez, que ha recitat el poema, ‘El poble’, mentre que l’alcalde Joan Barrera ha tancat l’acte amb la lectura del poema ‘Absència’.
Gent Gran Sant Jordi 2
photo_camera Gent gran de la Seu d’Urgell recita poemes de Martí i Pol per commemorar la diada de Sant Jordi / laseu.cat

Aquest migdia ha tingut lloc al pati de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell la ja tradicional lectura de poesia a càrrec de gent gran per commemorar la Diada de Sant Jordi, i que enguany ha estat dedicada a l’obra del poeta Miquel Martí i Pol.

Gent Gran Sant Jordi 3
Gent gran de la Seu d’Urgell recita poemes de Martí i Pol per commemorar la diada de Sant Jordi / laseu.cat

La lectura col·lectiva l’ha encetat la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu, Paqui Gómez, que ha recitat el poema, ‘El poble’, mentre que l’alcalde Joan Barrera ha tancat l’acte amb la lectura del poema ‘Absència’.

Gent Gran Sant Jordi 1
Gent gran de la Seu d’Urgell recita poemes de Martí i Pol per commemorar la diada de Sant Jordi / laseu.cat

En aquest acte del Dia del Llibre i la rosa, una trentena de persones, així com regidors i regidores del Consistori urgellenc, han anat llegint diferents poemes del Martí i Pol. L’acte també ha comptat també amb la participació d’Anna Martí, coordinadora del Club de Lectura de la Biblioteca Sant Agustí, qui ha explicat la vida i obra d’aquest poeta, escriptor i traductor català, dels més populars del segle XX.