Imprimir

La Gent Gran de la Vall de Boí recupera la normalitat presencial de les activitats físiques

viurealspirineus | 03 de octubre de 2020

Un grup de padrins de Barruera amb la terapeuta i el regidor que els fa entrega  del quadern/ajuntamentvalldeboi.cat/
Un grup de padrins de Barruera amb la terapeuta i el regidor que els fa entrega  del quadern/ajuntamentvalldeboi.cat/

Aquestes activitats es realitzaven fins ara a través de videoconferència

Més de 30 padrins i padrines de la Vall de Boí han recuperat de forma presencial als centres socials dels pobles, els tallers d’entrenament psicomotor i cognitiu amb la terapeuta quefins el ara els havia acompanyat mitjançant videoconferència.

Una iniciativa sorgida des de l’Ajuntament de la Vall de Boí, que a partir del confinament  va haver de coordinar familiars i voluntaris per connectar els seus avis a cadascuna de les sessions que es van realitzar. A partir d’aquesta mateixa setmana s’ha donat continuïtat a la programació presencial del programa Activa’t.

IMG_8595

(Foto: El grup de Barruera i la terapeuta acompanyats del regidor que els hi fa entrega  del quadern/ajuntamentvalldeboi.cat/)

L’activitat on line va ser subvencionada íntegrament pel mateix ajuntament que seguirà donant continuïtat amb les activitats presencials, amb una ajuda econòmica.

Tanmateix, i d’acord amb la línia presa per l’equip de govern en favor de la gent gran, s’ha elaborat un quadern amb la col·laboració de l’editorial Mediterrània, amb l’objectiu d’afavorir el treball cognitiu amb exercicis que hauran de fer des de casa sempre ambla supervisió de la terapeuta.

Tot just aquesta setmana s’ha fet entrega d’aquest quadern a tots els avis i a totes les àvies  des de l’ajuntament.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/gent-gran-vall-boi-recupera-normalitat-presencial-activitats-fisiques/20201003115405021458.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]