04.08.2020 |
Viure als Pirineus

 L'ESGLÉSIA D'ERA PURIFICACION DE MARIA DE BOSSÒST ACOLLIRÀ EL CONCERT DE CLOENDA DEL ROMANIC MUSICAU D'ESTIU.

Últim concert del cicle Romanic Musicau a Bossòst

L'últim concert del cicle serà aquest proper divendres dia 24 d'agost a partir de les 22:00 hores, a l'església d'Era Purificacion de Maria de Bossòst, amb la clausura del cicle de les visites concert gratuïtes, Romanic Musicau que s'ha celebrat durant tot el mes d'agost a les esglésies de la Val d'Aran.

Quartet Prysma
Quartet Prysma
Últim concert del cicle Romanic Musicau a Bossòst

En aquesta ocasió el quartet Prysma, flauta, violí, viola i violoncel, serà l'encarregat de realitzar el concert que comptarà amb un repertori de W.A. Mozart, de G. Rossini, G. Bizet i G. Puccini. L'explicació de la construcció anirà a càrrec de la historiadora Elisa Ros.

Un aspecte a destacar és el fet d'haver incorporat a joves músics aranesos com "teloners" dels músics professionals.

20 anys de Romanic Musicau a la Val d'Aran

L'activitat comença amb un audiovisual comentat per la historiadora aranesa Elisa Ros sobre l'església on se celebra i finalitza amb un concert de música clàssica.

El cicle Romanic Musicau està patrocinat pel Conselh Generau d'Aran i Foment Torisme Val d'Aran, amb la col·laboració del Talher de Musica Maite Fernández, l’Escòla de Musica Val d'Aran, l'Escòla Tschaikovski Balh e Musica i l’Arxiprestat de la Val d'Aran, aquest cicle gratuït reforça el programa de visites guiades al patrimoni que porta a terme el Conselh Generau d'Aran.

Aquest any se celebra el 20 aniversari del Romanic Musicau i, com a novetat s'ha organitzat una visita guiada al Campanar de Vilac el 3 d'agost i a l'Ecomuseu Çò de Joanchiquet a Vilamòs el 10 d'agost.

El cicle és una iniciativa del Conselh Generau d'Aran i Foment Torisme Val d'Aran, amb la col·laboració de l'Arxiprestat de la Val d'Aran i dirigit per Idees i Projectes.

Últim concert del cicle Romanic Musicau a Bossòst
Comentarios