24.06.2018 |
Viure als Pirineus

Nova tarda moguda!

Un altre front! No estem tenint grans temporals de pluja, però el pas freqüent durant aquest setembre estan omplint la pica, de mica en mica!

Una imatge dels Pirineus. Foto: MeteoPirineus Catalans
Una imatge dels Pirineus. Foto: MeteoPirineus Catalans
Nova tarda moguda!

Dilluns 25: Matí variable a tot el Pirineu i Prepirineu, fent-se la nuvolositat més abundant amb el pas de les hores. A partir del migdia començaran les precipitacions, especialment al Pirineu oriental, però podran afectar qualsevol altre indret. Aquestes, aniran acompanyades de tempestes, que podran ser especialment fortes a l’Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès, Berguedà, Ripollès, Garrotxa i Osona. Temperatura més baixa que ahir per la manca de sol. Conta de neu baixant a la tarda cap als 2800 m.

Dimarts 26: Durant la matinada encara tindrem restes de precipitacions. Matí variable i amb boires, però sense precipitacions. A la tarda creixeran les nuvolades, però difícilment deixaran pluja, en tot cas, algun ruixat puntual. Temperatura més fresca que dies enrere.

Tendència pels pròxims dies: Entre dimecres i el cap de setmana remuntaran amb força la temperatura i el sol serà el protagonista.

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Comentarios