14.07.2020 |
Viure als Pirineus

Dos dies de calor, i nova baixada de temperatura!

Acaba la canícula d’estiu (des de 15 de juliol al 15 d’agost), amb l’arribada de dos dies de temps completament estiuenc, amb domini del sol, alguna nuvolada i calor. Divendres el pas d’un front a última hora del dia portarà tempestes i una nova refrescada, que mantindrà la calor a ratlla durant el cap de setmana.

Una imatge dels Pirineus.
Una imatge dels Pirineus.
Dos dies de calor, i nova baixada de temperatura!

Dimecres 16: Dia força variable i amb un cel blanquinós. Durant la tarda les nuvolades podran créixer prou, per donar algun ruixat o tronada molt local. Poca cosa. Temperatura que al migdia serà càlida, amb ambient d’estiu.

Dijous 17: Dia molt més estable i dominat pel sol, amb calor canicular especialment al migdia. No s’esperen precipitacions.

Tendència pels pròxims dies: Bona part de divendres serà estable. A partir de la tarda arribaran ruixats i tempestes, més probables ja entrada la nit, i que sembla que podran afectar a gran part del Pirineu i Prepirineu català. Amb elles, tindrem una refrescada que durarà el cap de setmana, amb temperatura menys càlida i un temps força estable.

Dos dies de calor, i nova baixada de temperatura!
Comentarios