25.11.2020 |
Viure als Pirineus

Maria Fargues i Sophie Dusautoir, 2es a la Bassiero

Ahir diumenge 19 de març es va disputar la cursa Bassiero per equips, que organitza la Unió Excursionista de Catalunya i que acollia el  “Campeonato de España por equipos” FEDME.

Maria Fargues i Sophie Dusautoir
Maria Fargues i Sophie Dusautoir
Maria Fargues i Sophie Dusautoir, 2es a la Bassiero

La cursa va tenir lloc a les Valls d’’Aneu.

Maria Fargues i Sophie Dusautoir van ser l’equip representant de la FAM.

Andorra, segona

La Maria i la Sophie van aconseguir el 2n lloc de la cursa, entrant a 3’ de les guanyadores: les catalanes Mireia Miró i Marta Garcia.

L’equip andorrà va fer una cursa molt intel·ligent, donat que les primeres es van escapar i, enlloc d’arriscar-se a perdre el segon lloc per intentar atrapar les primeres i quedar fora de cursa per alguna caiguda donades les condicions de neu que hi havien a la zona, van preferir lluitar per a què Marta Riba i Tina Bes no les atrapessin i adjudicar-se el segon esglaó del podi.

Les andorranes es mostraven molt satisfetes de l’estratègia seguida que els hi ha permès pujar al podi de la mítica Bassiero.

El seleccionador nacional, Marc Pimienta, feia una valoració molt positiva de l’actuació de les esquiadores de la FAM  i destacava la injecció de moral que suposa un resultat així en una cursa on hi competien algunes de les millors esportistes d’esquí de muntanya del món, de cara a les properes cites internacionals, com ara Mondolè.

Maria Fargues i Sophie Dusautoir, 2es a la Bassiero
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad