29.03.2020 |
Viure als Pirineus

ALTA RIBAGORÇA

Els itineraris lliures de raquetes de neu es converteixen en “producte estrella”

Segons les dades recollides a l’oficina turística de la Vall de Boi es confirma la gran acceptació dels dos circuïts marcats per realitzar raquetes de neu de forma lliure. “Hem  de respondre  trucades i correus electrònics de gent interessada en conèixer aquest nou producte i s’ha convertit en el producte estrella de les festes de Nadal”, segons la tècnica de turisme del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Cristina Bros. 

Una excursió a la Ribagorça.
Una excursió a la Ribagorça.
Els itineraris lliures de raquetes de neu es converteixen en “producte estrella”

Els circuïts, inaugurats el passat mes de desembre, estan pensats per tot tipus de públic, des de famílies amb nens fins a esportistes avançats, i es troben localitzats a prop de l’estació d’esquí Boí-Taüll Resort.

El Consell Comarcal va editar un fullet informatiu  amb una tirada de mil exemplars que va ser distribuït per oficines d’informació i allotjaments turístics. Transcorregut un mes de  la seva presentació, la institució haurà de duplicar la tirada per poder satisfer la gran demanda. Així mateix es planteja crear nous itineraris de diferent dificultat i aptes per a tots els públics, per tal de diversificar l’oferta hivernal a l’Alta Ribagorça. En aquest sentit, es comptarà amb l’assessorament dels professionals de la comarca per poder confeccionar els itineraris i les rutes turístiques.

Actualment s’ofereixen dos itineraris:

1.- Circuït del Pilaret del Pla de Durro de 4,3 km de longitud i recorregut circular i 2.- Pujada al Pic de la Pala de Ginebrell de 4,9 km de longitud, perfectament senyalitzats amb balises de seguiment identificatius de la dificultat i amb fites quilomètriques i indicadors que reflecteixen la distància acumulada de de l’inici de l’itinerari,  per tal que no hi hagi risc de pèrdua, i independents dels circuits de l’estació d’esquí.

El plantejament d’aquests circuits de raquetes per poder gaudir de la neu i la natura d’una manera senzilla i independent, ha suposat arribar a més públic i una gran demanda d’informació envers aquests nous equipaments esportius hivernals.

Comentarios