ELECCIONS AL PARLAMENT 12M

Pepe Vidal i Roser Bombardó presenten 10 eixos d’acció per a l’Alt Pirineu i Aran

ERC ha presentat 10 línies de treball per "continuar amb el reforç positiu que el govern republicà ha dut a terme aquests darrers anys a l’Alt Pirineu i Aran"

ERC 10 eixos Alt Pirineu
photo_camera Els candidats Pepe Vidal i Roser Bombardó durant la presentació dels 10 eixos d'acció d'ERC al Pirineu / @ERCPirineu

Els candidats pirinencs d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions al Parlament del 12M, Pepe Vidal i Roser Bombardó han presentat avui a la seu dels republicans a Tremp el pla de treball amb 10 eixos concrets per a potenciar la vegueria.

Aquest decàleg, amb propostes reals, vol potenciar la singularitat i la idiosincràsia del  territori i oferir un futur digne a les persones que viuen a les comarques pirinenques.

Pepe Vidal, ha explicat que “Sortim a guanyar, som la única candidatura que tenim representació de les 6 comarques de l’Alt Pirineu i Aran al Parlament. Perquè volem que la nostra vegueria continuï sent una terra d’oportunitats per a les persones que hi vivim i hi treballem”

Els candidats Pepe Vidal i Roser Bombardó durant la presentació dels 10 eixos d'acció d'ERC de l'Alt Pirineu i Aran
Els candidats Pepe Vidal i Roser Bombardó durant la presentació dels 10 eixos d'acció d'ERC al Pirineu / @ERCPirineu

Mentre que Roser Bombardó hi ha afegit “A Esquerra Republicana de l’Alt Pirineu i Aran treballem per a les persones, acompanyant-les, recollint-ne les necessitats i inquietuds per millorar la seva vida. Perquè passar de la queixa a la proposta és una obligació i qui millor que la gent del territori per fer-ho”.

Aquest decàleg recull la feina feta per Esquerra Republicana durant aquesta darrera legislatura i les propostes per a continuar millorant la vegueria de l’Alt Pirineu com ara: la culminació d’accions començades en infraestructures (la millora del Port de Comiols i la N-260), la implantació d’estudis universitaris a Pirineu, la gestió d’una política agrària més especifica de muntanya, buscant l’equilibri i un preu més just per al pagès, o bé la integració tarifaria de les nostres comarques a l’ATM de Lleida i la defensa de l’habitatge com a dret fonamental.

Els eixos que s’han presentat avui són:

1.    Som Alt Pirineu i Aran, som vegueria

2.    Promoció de l’educació i la formació continua des de l’entorn proper

3.    Desenvolupament d’infraestructures per la cohesió territorial

4.    Connectant persones: Millora del transport públic

5.    Impulsant el sector primari, pilar fonamental

6.    Garantint l’accés a l’habitatge digne

7.    Avenços en l’àrea de salut: millorant el benestar dels habitants

8.    La cultura: eina d’identitat i arrelament

9.    Avançant cap a una societat més igualitària: transformació feminista

10. Cap a una economia diversificada: resistència i creixement