20.10.2020 |
Viure als Pirineus

PUBLICITAT ELECTORAL

Jordi Gomà: “Si entro a l’ajuntament de la Seu treballaré per la gent gran”

Jordi Gomà i Soldevila, va néixer a Castellciutat l'any 1938, està jubilat, sempre ha estat allunyat de la política però aquesta vegada ha decidit presentar-se a les llistes del Partit Popular (PP) de la Seu d'Urgell com a número 2 en una llista que encapçalarà l'economista Pere Chica. El mou la voluntat de fer coses sobretot per la gent gran de la Seu i vol que es doni "màxima prioritat a la mobilitat de les persones que van a peu i molt especialment a aquelles que tenen dificultats en la mobilitat i han de fer ús de cadires de rodes".

Jordi Gomà, al costat de les pedres que ha comprat per fer, segons ell, les obres de les voreres que s'han d'arranjar.
Jordi Gomà, al costat de les pedres que ha comprat per fer, segons ell, les obres de les voreres que s'han d'arranjar.
Jordi Gomà: “Si entro a l’ajuntament de la Seu treballaré per la gent gran”

Què us ha portat a fer el pas de presentar-vos a aquestes eleccions municipals? L'experiència personal que he viscut els darrers anys m'ha fet pensar que havia de fer alguna cosa pel meu poble i això m'ha portat a presentar-me. Em presento per arreglar totes les voreres dels carrers de la Seu d'Urgell per tal que la gent gran i les persones que van amb cadira de rodes puguin caminar i passejar sense les dificultats que ara es troben per tot arreu. S'ha de donar prioritat a la gent.

De fet, fa dos anys vau impulsar una recollida de signatures per millorar les voreres. Com va quedar aquella iniciativa? Vaig recollir 2.030 signatures (que vaig presentar a l'ajuntament el dia 1 d'abril de 2016) demanant que s'adaptessin totes les voreres dels carrers de la ciutat i que se suprimissin arbres i elements mobiliaris situats en voravies de menys de dos metres i mig d'amplada. Des de l'ajuntament es van fer algunes actuacions, sobretot a la zona del centre, però no es va acabar la feina i jo tinc el compromís moral, amb la gent que van signar, d'acabar allò que es va prometre.

Per què creu que no s'han arranjat totes les voreres? Ningú del consistori m'ho ha sabut explicar. El que sí que és cert és que vaig oferir tota la meva col·laboració a l'ajuntament, vaig buscar contractistes i materials als millors preus i després no s'ha fet res. Jo crec que vaig buscar preus massa barats... No ho entenc i vull entrar a l'ajuntament per solucionar-ho.

Quins projectes més li agradaria fer? Hi ha unes quantes coses que m'agradaria aconseguir i que són coses senzilles i pràctiques per la gent: en primer lloc m'agradaria fer una altra vorera al pont del Valira (i no calgui creuar la carretera dues vegades, amb el perill que això comporta); en segon lloc, caldria obrir un pas per darrere del cementiri de Castellciutat per tal de donar accés al cap del poble i, en tercer lloc, demanaré que es faci un voladís cobert a la plaça Soldevila (del Centre Cívic) per què els dies de pluja i mal temps quan portin els malalts i la gent que va amb cadira de rodes a l'hospital aquests no es mullin. Si es poguessin fer aquestes tres coses estaria molt content.

Jordi Gomà: “Si entro a l’ajuntament de la Seu treballaré per la gent gran”
Comentarios