EXPOSICIONS

L’artista andorrà Alfons Alcoverro exposa al Festival Ull Nu

“Calidoscopi heterodox” és una de les sis instal·lacions del festival que es pot veure al hall del Centre de Congressos fins el diumenge 12 de maig.
Agustí Alcoverro amb Calidoscopi Heterodox
photo_camera Agustí Alcoverro amb 'Calidoscopi Heterodox' / @FestivalUllNu

Des d’aquest dimarts ja es pot visitar l’obra de del dissenyador andorrà, Alfons Alcoverro, que porta per nom “Calidoscopi heterodox”. Aquesta peça explora la intersecció de la llum i la contracultura i és una instal·lació efervescent que dona vida a la diversitat del cinema contemporani. Amb aquesta aproximació escultòrica, l’autor multidisciplinari proposa una visió infinita en la riquesa del setè art convidant l’espectador a experimentar totes les visions del cinema en una sola peça conceptual.

Agustí Alcoverro amb Calidoscopi Heterodox
Agustí Alcoverro amb 'Calidoscopi Heterodox' / @FestivalUllNu

Alcoverro advoca per un disseny impactant i experimental alhora que conscient i necessari. Les seves inquietuds fan que tot i estar cursant actualment el seu segon grau a la universitat d’Elisava a Barcelona porti a terme projectes de totes les índoles i naturaleses.

Aquesta és una de les sis instal·lacions que aquest any es poden veure al Festival Ull Un fins el diumenge 12 de maig. Las altres cinc es podran veure de divendres a diumenge entre les 21.30h i la mitjanit. “Flexo” del col·lectiu Ull Nu i “Sci-FI” d’Annelvy Drouet i Eiden Rubio s’exposaran a la Plaça del poble, “Binomi”, de Lara de la Puente estarà a la Galeria Pilar Riberaugya, “Alimàries” de Server s’instal·larà a la Rambla Molines i “Castellers” de CODA a la Plaça Rebés.