DANSA

La 2a edició del Dia Dansa’t Pirineu aplega 200 alumnes de la Seu d’Urgell i comarca

La festa de cloenda del projecte Dansa’t s’ha celebrat aquest matí a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell
3f149a53-7771-4297-b1f9-bb6ff1dda5b0
photo_camera La festa de cloenda del projecte Dansa’t s’ha celebrat aquest matí a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell / laseu.cat

Aquest matí s’ha celebrat a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell la 2a edició del Dia Dansa’t Pirineu, festa de cloenda del projecte Dansa’t, que han protagonitzat 200 alumnes de les escoles Pau Claris, Albert Vives, Castell-Ciutat i el col·legi La Salle de la capital alturgellenca, així com de les escoles d’altres municipis com la de Sant Esteve d’Alàs, Rosa Campà de Montferrer, Arnau Mir del Pla de Sant Tirs, l’escola de Tuixent i l’Institut Escola d’Oliana.

Imatge de WhatsApp 2024-05-03 a les 11.59.32_23123312
La festa de cloenda del projecte Dansa’t s’ha celebrat aquest matí a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell / laseu.cat

Aquests nens i nenes han ballat una mostra de diferents danses del Pirineu que han après i assajat durant els mesos de febrer, març i abril de la mà d’Ivan Caro qui també ha conduït aquest matinal de folklore pirinenc, acompanyat dels músics del territori Marc Figuerola, Nina Planavila i Jordi Maria Macaya. La sonorització d’aquest esdeveniment ha anat a càrrec de Xavi Martínez.

En finalitzar aquesta mostra, els centres educatius han rebut una placa commemorativa de la 2a edició del Dia Dansa’t, i tots els i les alumnes ha estat obsequiats amb un imant en record de la seva participació.  

Dansa la Seu
La festa de cloenda del projecte Dansa’t s’ha celebrat aquest matí a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell / laseu.cat

Aquesta nova edició del ‘Dia Dansa’t Pirineu’ ha estat organitzada l’Escola Folk del Pirineu i el Centre Artesà Tradicionàrius, el qual s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. També ha comptat amb la col·laboració de l’IDAPA, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.