SUCCESSOS

La Policia Nacional deté dues persones a la Val d'Aran que portaven 13.382 pastilles d'extasi

Els agents investiguen si formen part d'una organització criminal que opera entre Espanya i França
Val d'Aran extaxi 1
photo_camera La Policia Nacional va requisar més de 13.000 pastilles d'extasi / @policia

La Policia Nacional ha detingut dues persones a la localitat de Les, a la Val d'Aran, per un presumpte delicte de tràfic de drogues, i els han requisat 13.382 pastilles. Els fets van succeir el passat dia 3 de maig quan els agents, en un control policial, van fer parar un vehicle van observar la inquietud dels ocupants. La policia els va demanar que obrissin el maleter per fer-ne una inspecció i van trobar quatre bosses que contenien multitud de pastilles. Juntament amb les pastilles, es van intervenir 2.128 euros en efectiu. Els investigadors estudien la possibilitat que els detinguts formin part d'una organització criminal que opera entre Espanya i França. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de Vielha.

Les pastilles que contenien les bosses eren de color verd en forma de sol i amb el dibuix de la corona d'un rellotge, de color grisenc amb una forma semblant a piles de gira-sol, de color rosa intens en forma rectangular i amb dibuixos imitant una coneguda marca i de color rosa encunyades. Totes elles anaven envasades al buit.

Val d'Aran extaxi 2
La Policia Nacional va requisar més de 13.000 pastilles d'extasi / @policia

Les diligències a la comissaria van permetre verificar l'existència d'uns 13.400 pastilles que, en espera de l'anàlisi als laboratoris, contenen principis actius d'èxtasi.

Falsedat documental

Els detinguts es van identificar amb documentació italiana i franceses, la qual van mostrar en un telèfon mòbil. Ja a Comissaria es va contactar amb els equips centrals de verificació de documents estrangers que van emetre un informe provisional de falsedat documental d'ambdues imatges que no tenir correspondència amb la numeració que hauria d'aparèixer als documents mostrats.

Així mateix, ha estat possible determinar que les dues persones van ser ressenyades anteriorment a Espanya per haver entrat irregularment al·legant ser de nacionalitat algeriana.

Com que la intercepció del vehicle i dels seus ocupants es va produir a la localitat de Les i procedien de França, els investigadors estudien la possibilitat que els detinguts formen part d'una organització criminal que introdueix aquest tipus de droga tòxica al nostre país, per la qual, cosa que la investigació policial continua oberta.

Més a Val d'Aran