Imprimir

Sort celebra un referèndum per decidir el canvi de nom del carrer de la Constitució

Marta Lluvich | 01 de octubre de 2018

Un veí de Sort vota en el referèndum organitzat per decidir el canvi de nom del carrer de la Constitució.
Un veí de Sort vota en el referèndum organitzat per decidir el canvi de nom del carrer de la Constitució.

Els veïns de Sort estan convocats aquest dilluns a votar en un referèndum per decidir el canvi, o no, de nom del carrer de la Constitució. La proposta de l'Ajuntament, a petició dels veïns del carrer, és que passi a dir-se carrer de l'1 d'octubre.

L'alcalde de la localitat, Raimon Monterde, ha explicat que l'equip de govern pot fer aquest canvi sense necessitat d'organitzar una consulta però ha afegit que amb aquesta seran coneixedors de la voluntat real del poble. El referèndum s'ha organitzat quan es compleix un any de l'1 d'octubre al mateix lloc, amb la mateixa urna, amb el mateix estil de paperetes i a pocs metres del carrer de la Constitució on es poden veure les lletres pintades de vermell.

La capital del Pallars Sobirà ha programat per tota la jornada diferents actes festius per rememorar els fets de l'any passat. Entre els actes destaca una lectura de poemes, un sopar popular i música en directe.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/sort-celebra-referendum-per-decidir-canvi-nom-carrer-constitucio/20181001163050012439.html


© 2021 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]