Imprimir

En marxa les 1es Jornades Gastronòmiques de l'Alta Ribagorça

viurealspirineus | 09 de octubre de 2019

Gastronomia de l'Alta Ribagorça/CCAR
Gastronomia de l'Alta Ribagorça/CCAR
Aquestes jornades volen ser un vehicle de promoció de la riquesa gastronòmica de l’Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor per a la comarca

L’Alta Ribagorça acollirà de l'11 d’octubre al 3 de novembre les Jornades Gastronòmiques Km 0, basades en l’elaboració de plats amb tota mena de productes autòctons de la comarca.

Els organitzadors han explicat que pretenen donar a l'esdeveniment un aire més innovador i amb un nou format. Aquest nou format, està pensat per donar més facilitats tant als propis restaurants com als assistents de la comarca i implicarà la col·laboració dels productors locals per donar un segell propi i de qualitat als productes ribagorçans, essent un referent en la gastronomia de tardor, afirma la presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Maria José Erta.

Aprofitant aquesta riquesa autòctona, els caps de setmana des de 1’11 d’octubre al 3 de novembre, 7 restauradors i el Patronat Comarcal de Turisme, organitzaran les esmentades Jornades.

Les Jornades Gastronòmiques Km 0 són un vehicle de promoció de la riquesa gastronòmica de l’Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor de la comarca, alhora que repercuteixen favorablement en la dinamització econòmica de la zona.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/alta-ribagorca/marxa-1es-jornades-gastronomiques-lalta-ribagorca/20191009102752016060.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]