21.07.2018 |
Viure als Pirineus

Setmana molt càlida!

Molt probablement aquesta setmana, exceptuant les fortes onades de calor del mes de juny, serà una de les més càlides d’aquest any 2017 al Pirineu i Prepirineu català! Tindrem temperatures molt altes, tot i que alguns dies els ruixats i les tempestes, ens donaran alguns respirs!

Una imatge dels Pirineus.
Una imatge dels Pirineus.
Setmana molt càlida!

Dilluns 31: Després del pas d’alguns ruixats durant la matinada, el dia es mostrarà força tranquil a bona part de la serrada, amb domini del sol i algunes nuvolades de tarda que podran donar com a molt, alguns ruixats molt puntuals. Temperatura alta, amb molta calor al migdia i tarda.

Dimarts 1: Dia molt més insegur, amb domini de les nuvolades ja des del matí, quan no es descarta ja algun primer ruixat. A la tarda la probabilitat de ruixat o tempesta serà força alta i podrien arribar a molts indrets. Continua l’ambient càlid, tot i que després de les pluges refrescarà.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres tindrem noves tempestes a la tarda. Entre dijous i dissabte el temps seria més estable, i les temperatures tornarien a ser molt altes!

Bona setmana

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Comentarios