17.05.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME

La Marca Pirineus, la marca turística de l’Alt Pirineu i Aran

L’IDAPA renova el compromís per a l’any 2020 per tal de garantir la implantació de la marca Pirineus al territori
Marca Pirineus
L’Agència Catalana de Turisme promociona el territori amb la Marca Pirineus/catalunya.com/pirineus
La Marca Pirineus, la marca turística de l’Alt Pirineu i Aran

L’any 2003 es va posar en marxa el Programa Pirineus, liderat des de l’Agència Catalana de Turisme, el qual posa en valor tota la diversitat de l’oferta turística dels Pirineus catalans. L’objectiu és consolidar el turisme de les 10 comarques del Pirineu català i el territori de la Val d’Aran en els mercats emissors de proximitat mitjançant una promoció específica, que ha de servir, entre altres mitjans, per desestacionalitzar la demanda.

logo Marca Pirineus

Aquest programa de treball ha estar recolzat per les entitats que tenen entre els seus objectius la promoció de la Marca Pirineus com són el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través d’IDAPA, Turisme de Barcelona, i els Patronats de Turisme de la Diputació de Lleida, Costa Brava Girona, Diputació de Barcelona, i el Conselh Generau d’Aran. 

La voluntat de les entitats esmentades és continuar treballant conjuntament per una promoció dels Pirineus catalans des d’una visió transversal, a través del disseny, consens i execució d’un pla d’accions internacional anual, motiu pel qual, es fa necessari formalitzar els corresponents convenis per acordar els compromisos assumits per cada entitat. 

El Pla d’accions anual s’estructura en diferents eixos d’actuació: 

Planificació i gestió del programa

Intel·ligència de mercat

Territori: Producte, co-creació, comercialització i visibilitat de marca

Promoció: Campanya publicitària, fires i mateiral promoció

Competitivitat digital – E-marqueting

Viatges de premsa

Trade/Operadors

Des del cap de Creus fins a la Val d’Aran, tots i cadascun dels pobles tenen la seva la personalitat. Ciutats i pobles amb un passat esplendorós que encara són centres de mercat i comerç on s’aplega la seva gent. Un mosaic heterogeni que desdibuixa els límits comarcals i alhora els aplega sota una sola tipologia: els Pirineus de Catalunya.

Un lloc on el camí compta tant com el destí, una terra marcada per les altes muntanyes, un patrimoni cultural ric i una gastronomia excepcional. Naturalesa en estat pur, un paradís interior per descobrir.

Web de recursos https://www.visitpirineus.com

IDAPA

La Marca Pirineus, la marca turística de l’Alt Pirineu i Aran
Comentarios