DESENVOLUPAMENT LOCAL

L'IDAPA obre la convocatòria de subvencions per al desenvolupament local i la promoció de l'Alt Pirineu i Aran

L’IDAPA destinarà 50.000 euros a donar suport a ens locals i associacions per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional
IDAPA desenvolupament local 3
photo_camera L'IDAPA promociona el desenvolupament local / sompirineu.cat

L’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), que depèn del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a les comarques de l’Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran. Es tracta d’ajuts per a activitats realitzades durant l’any 2020.

Aquesta línia de subvencions, dotada enguany amb un total de 50.000 euros, vol donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i l’Aran per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional.

En concret, es poden demanar ajuts per les següents activitats:

  • L'organització de fires i activitats que promoguin el desenvolupament local.
  • L'organització d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural.
  • L'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La quantitat màxima que es pot percebre de subvenció per cada activitat és de 6.000 euros. Els ens locals i les associacions que poden optar a aquests ajuts disposen de 20 dies naturals a partir de demà per presentar les seves sol·licituds.

Més a SOM Pirineu