08.04.2020 |
Viure als Pirineus

Bellver, un destí esportiu de primera

Aquest setembre, Bellver de Cerdanya acollirà dues curses de nivell internacional i de màxima exigència, la MARATÓ PIRINEU 2017 i la GAES Catalunya Bike Race 

Un corredor a la Marató Pirineu 2016. Foto: Race Photos
Un corredor a la Marató Pirineu 2016. Foto: Race Photos
Bellver, un destí esportiu de primera

Els paisatges increïbles de Bellver de Cerdanya i el Parc Natural del Cadí-Moixeró seran l'escenari escollit per la celebració de dues curses de nivell internacional. 

La primera serà la MARATÓ PIRINEU 2017, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre. La Marató és una cursa d'alta muntanya en semi-autonomia, amb 2400 m de desnivell positiu que recorre 45 km de distància dins del Parc Natural del Cadí Moixeró. 

Amb sortida el dissabte 23 de setembre, la cursa tindrà el següent recorregut:

La segona, serà la GAES CATALUNYA BIKE RACEi se celebrarà dels dies 29 de setembre a l'1 d'octubre. Tot i ser la primera edició de la Gaes Catalunya Bike Race, és una cita imprescindible per tots els fanàtics de l'esport i ha estat aprovada per la Unió Ciclista Internacional de categoria XCS 2. La prova és de classificació individual amb tres etapes amb començament i final a Bellver de Cerdanya. Amb sortida el divendres 29 de setembre, la cursa tindrà les següents etapes:

etapa1

Etapa2

Etapa3

Amb la MARATÓ PIRINEUS 2017 i la GAES Catalunya Bike Race, Bellver de Cerdanya és reivindica com un espai ideal per acollir les curses més exigens del circuit internacional. 

Comentarios