29.05.2020 |
Viure als Pirineus

Projecte simfònic de les escoles de música del Pirineu

El proper dissabte 18 de febrer, l'orquestra simfònica del Conservatori de Música dels Pirineus i les escoles municipals de música de la Seu d'Urgell, Berga i Puigcerdà oferiran el concert del projecte simfònic d'aquest curs 2016-2017. El concert tindrà lloc a les nou de la nit al Teatre Casino Ceretà de Puigcerdà.

El cartell del concert.
El cartell del concert.
Projecte simfònic de les escoles de música del Pirineu

El concert constarà d'un repertori variat però amb la Simfonia Inacabada de Franz Schubert com a protagonista de pes. Es començarà amb Declaration Oberture, de Claude T. Smith, seguint amb el final de la Simfonia n. 1 de J. Brahms, l'obra Pini di Roma de Ottorino Respighi i finalment la Simfonia Inacabada de Schubert.

Després de diferents trobades parcials i un cap de setmana de treball intens a La Molina, el concert serà la culminació de tota aquesta tasca portada a terme per una setantena d'alumnes.

En aquest projecte hi participen una setantena de nois i noies alumnes del conservatori i les escoles municipals de música i està dirigit per Oleguer Aymamí. Aquesta és una gran oportunitat per als alumnes ja que poden participar en una orquestra simfònica, la qual, per la seva quantitat i varietat d'instruments, és molt complicat poder-ne gaudir en el dia a dia dels centres. A banda de la formació, també és molt important per als participants al projecte enfrontar-se amb el repertori simfònic del seu propi instrument.

Venda d’entrades

Es poden adquirir les entrades anticipades a traves de la web Tincticket o a les respectives seus del Conservatori per un preu de 10 euros. Els alumnes del conservatori i les escoles de música participants tenen entrada gratuïta però cal demanar-la prèviament a les secretaries de cada seu, ja que el dia del concert les entrades sense cost per a l'alumnat no estaran disponibles.

Projecte simfònic de les escoles de música del Pirineu
Comentarios