Imprimir

Maridatge d'art i natura a l'aplec Saó de Farrera

viurealspirineus | 10 de octubre de 2019

Imatge d'una de les intervencions artístiques de l'edició del 2018 a l'aplec Saó de Farrera/Pere Báscones
Imatge d'una de les intervencions artístiques de l'edició del 2018 a l'aplec Saó de Farrera/Pere Báscones
Tres artistes presentaran la seva obra creada exclusivament pel festival i difícilment reproduïble en un altre indret

El petit municipi de Farrera, enclavat al bell mig de la vall de la Coma de Burg, al Pallars Sobirà, acollirà el dissabte dia 12 l'aplec Saó. Es tracta d'un festival d'arts de molt petit format que combina art i natura. Durant una jornada el públic podrà gaudir de la presentació de les obres de tres artistes convidades per l'ocasió. La ballarina de dansa butoh Marianela Leon, i les artistes visuals Isabel Barios i Mar Redondo, estan ja al Centre d'Art de Farrera preparant les seves peces per presentar-les durant l'aplec.

Es tracta d'intervencions a la natura inèdites i efímeres pensades exclusivament pel dia de l'aplec i en un indret dels entorns de Farrera. El visitant podrà gaudir de les peces artístiques realitzades en plena natura durant un petit recorregut guiat pels voltants de la localitat. L'aplec es complementa amb la presentació de projectes culturals desenvolupats a l'Alt Pirineu i Aran.

Les iniciatives escollides aquest any per la presentació són: el projecte cultural Siartb de Vilamur, al Pallars Sobirà, el Cicle Arbres Monumentals, també del Pallars Sobirà i Artmonium de la Val d'Aran.

També es presentarà i s'exhibirà 'MAP', una publicació de David Garcia que fusiona ciència, recerca, disseny, natura i arquitectura especulativa.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-sobira/maridatge-dart-i-natura-laplec-sao-farrera/20191010131555016078.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]