MEDI NATURAL

El Parc Natural de l'Alt Pirineu organitza el curs d'informadors a la Vall Ferrera i la Vall de Cardós

Va dirigit al personal d'atenció al públic de les empreses i equipaments turístics que es volen acreditar per la Carta Europea de Turisme Sostenible.
Curs informadors PNAP
photo_camera El Parc Natural de l'Alt Pirineu organitza el curs d'informadors a la Vall Ferrera i la Vall de Cardós / @pnaltpirineu

Aquest dimecres s'ha celebrat la 2a jornada del Curs d'informadors del Parc Natural de l'Alt Pirineu per al personal d'atenció al públic de les empreses i equipaments turístics que es volen acreditar per la Carta Europea de Turisme Sostenible. En aquesta ocasió ha tingut lloc a la Vall Ferrera i la Vall de Cardós. La setmana passada es va organitzar el 1er curs d'informadors a l'Alt Urgell.

Curs informadors PNAP 2
El Parc Natural de l'Alt Pirineu organitza el curs d'informadors a la Vall Ferrera i la Vall de Cardós / @pnaltpirineu

Què és i a qui va dirigit el curs d'informador/a del Parc Natural

El curs dirigit a establiments, empreses i informadors turístics que vulguin tenir informació i coneixement sobre l’espai natural protegit en general per a donar un servei de qualitat als seus usuaris i clients. Aquesta formació és requisit per a l’acreditació i l’adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). En acabar-la, s’entregarà una placa de Punt d’Informació del Parc Natural als establiments que la completin, així com material informatiu i divulgatiu de l’espai natural protegit.

Més a Pallars Sobirà