26.06.2022 |
Viure als Pirineus

Pont de tres dies amb una mica de tot!

El temps per avui divendres es presenta molt estable. Dissabte serà més variable i amb alguns ruixats, diumenge un dia de ruixats i nevades i el dia 1 festiu novament estable.

eltemps
Mapa del temps.
Pont de tres dies amb una mica de tot!

Després de les nevades d’ahir generals i força abundants, i una matinada de glaçades generalitzades, avui divendres es presenta molt estable. Dissabte el temps serà més variable i amb alguns ruixats, diumenge un dia de ruixats i nevades i el dia 1 festiu novament estable.

Divendres 28: Dia dominat pel sol arreu, amb algunes petites nuvolades de tarda que com a molt podrà donar alguna gota cap al Ripollès. Temperatures fredes durant les hores nocturnes, amb glaçades, però les màximes s’enfilaran força respecte ahir.

Dissabte 29: Matí amb domini del sol, però amb augment dels núvols amb el pas de les hores. Durant les primeres hores de la tarda i la resta de la jornada, podrem tenir ruixats de poca importància al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars i zones pròximes). A la resta difícilment hi haurà precipitacions. Encara tindrem glaçades durant la matinada, però sembla que amb valors ja no tan baixos com els d’avui. Cota de neu 1500m.

Diumenge 30: Dia molt més inestable. Tindrem ruixats i alguna tronada probable durant qualsevol moment del dia i en qualsevol indret, tot i que seran molt més abundants i persistents cap a l’Alta Ribagorça, els dos Pallars, la Vall d’Aran i zones pròximes. A la resta arribaran les pluges i les nevades, però seran més intermitents. La cota de neu es situarà cap als 1800 m a l’occidental, i 2000 m a l’oriental i Prepirineu, baixant a últimes hores del dia cap als 1500 -1700 respectivament. Menys contrast de temperatures entre el dia i la nit.

Dilluns 1: Retorna el temps estable, domini del sol amb restes de núvols i boires matinals, i algunes nuvolades de tarda que podran deixar algun ruixat molt esporàdic. Matí fred, i migdia amb temperatures una mica més altes.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Pont de tres dies amb una mica de tot!
Comentarios