Al maig, cada dia un raig!

Doncs sembla que la dita de “al maig cada dia un raig”, aquest inici de mes es complirà, i és que tindrem uns dies amb molta variabilitat meteorològica, situació ben típica d’aquesta època de l’any!

ELTEMPS
photo_camera Mapa del temps.

Dimarts 2: Matí ja força cobert a tot el Pirineu i Prepirineu, amb inici d’algunes pluges febles cap a la vall d’Aran i zones pròximes, que s’aniran estenent amb el pas de les hores a gairebé la resta de la serralada. Durant la tarda els ruixats seran força extensos i fins i tot acompanyats de tempesta. No s’espera però grans quantitats ni un dia passat per aigua! Ambient fresc i cota de neu entorn dels 2000 m. Cops de vent a alta muntanya moderats del NW.

Dimecres 3: Matí amb núvols i clarianes i algunes boires a les valls. Ràpidament al migdia tornaran a créixer nuvolades, que novament portaran ruixats i tronades durant la tarda, que podran afectar qualsevol indret, però que no seran generals. Pujaran un parell de graus la temperatura, i el vent, amb cops moderats, girarà a ponent. La cota de neu pujarà fins als 2300 m.

Dijous 4: Matí amb domini del sol, i creixement de nuvolades a la tarda que portaran novament alguns ruixats, sembla que més puntuals que els de dimarts i dimecres. Notarem com la temperatura puja força respecte als últims dies.

Tendència pels pròxims dies: Divendres una mica inestable, a l’espera d’un front que arribaria durant el matí de dissabte.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

comentaris
Més a El Temps