Poca calor i sol!

Amb l’entrada del vent del nord tenim un ambient més fresc a tot el Pirineu i Prepirineu, especialment durant les hores nocturnes i que es mantindrà unes quantes jornades més. Migdies amb temperatura càlida, però amb valors força moderats per l’època de l’any. En general domini del sol, però amb alguns matisos que ara comentem!

eltemps
photo_camera Estiu als Pirineus.

Dimarts 25: Domini del sol a gran part del Pirineu i Prepirineu, tret del vessant nord (vall d’Aran) on avui encara tindrem molts núvols baixos. A la tarda tindrem algunes nuvolades al Pirineu oriental, que donaran alguna tronada cap al Berguedà i Ripollès, que viatjarà ràpidament cap al sud, no es descarten a altres indrets del Prepirineu. Temperatura màxima continguda, amb prou feines s’arribaran als 30 °C als llocs més càlids.

Dimecres 26: Domini del sol a tot el Pirineu i Prepirineu. Ambient fresc o fred a primera hora del dia, i màximes un parell de graus superiors a les de dimarts.

Dijous 27: Novament jornada de sol, amb temperatura una mica més alta que dimecres.

Tendència pels pròxims dies: Final de setmana amb més calor, però també amb una mica més d’inestabilitat, ho anirem seguint!

* Informació facilitada per meteopirineuscatalans

comentaris
Més a El Temps