08.12.2022 |
Viure als Pirineus

Més calor i més inestabilitat!

Després d’uns dies amb poca calor, la temperatura avui i el cap de setmana ja serà més estiuenca tot i que la inestabilitat augmentarà, i retornaran alguns ruixats i tempestes a molts indrets del Pirineu i Prepirineu a la tarda.

eltemps
Estiu al Pirineu.
Més calor i més inestabilitat!

Divendres 28: Dia dominat pel sol, amb algunes nuvolades de tarda però sense precipitacions. Temperatura que avui ja s’enfilarà de valent, i al migdia i tarda farà calor.

Dissabte 29: Matí encara molt estable de sol, i tarda amb nuvolades que ja podrien deixar algun primer ruixat. Sembla que no serà fins a la nit i matinada de diumenge, quan arribaran tempestes més actives especialment al Pirineu occidental (Ribagorça, Pallars, Aran…) i que amb menys probabilitat podran afectar la resta de la serralada. Ambient més càlid, calor de ple estiu.

Diumenge 30: Dia més insegur. Matí variable però amb risc baix de precipitació. Durant la tarda tornaran els ruixats i algunes tempestes que podran afectar qualsevol indret. Temperatura un parell de graus inferior a les de dissabte.

Bon cap de setmana!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Més calor i més inestabilitat!
Comentarios