Pendents de les fortes tempestes de dijous a la tarda!

De moment fins demà a la tarda, domini del sol i calor.

dsc04732
photo_camera Les tempestes arribaràn dijous al Pirineu.

Les tempestes d’ahir dimarts finalment van fer llufa.. Però tot indica que la situació de tempestes de demà a la tarda si arribarà, i amb molta força. Atenció perquè la violència de les tempestes, juntament amb el fort desglaç causat per la calor d’aquests dies, podrà fer créixer sobtadament molts rius del Pirineu! De moment fins demà a la tarda, domini del sol i calor.

Dimecres 17: Matí dominat pel sol a gran part del Pirineu i Prepirineu. A la tarda els models no ho indiquen, però podrien arribar algunes tronades al Pirineu occidental provinents de l’Aragó. Encara avui tindrem temperatures elevades!

Dijous 18: Matí variable però amb risc baix de precipitacions. Ja de cara al migdia arribaran nuvolades, i durant la tarda i especialment al vespre, ens passarà una potent línia de tempestes que escombraran tota la serralada, i que seran més fortes a l’Alta Ribagorça, Pallars, Vall d’Aran, Alt Urgell i Andorra. A la resta podrien ser menys fortes. Atenció perquè podran deixar forts aiguats, ventades i calamarsa. Cota de neu superior als 2500 m. Atenció amb la crescuda dels rius! Un cop hagi plogut, forta refrescada.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que tindrem un final de setmana força estable i amb temperatures més fresques que els darrers dies, amb ambient més fresc tant de dia com de nit.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Més a El Temps