Retorn del temps estable!

vui tindrem algunes restes d’inestabilitat a la tarda, però el cap de setmana es presenta estable i dominat pel sol i temperatures agradables.

eltemps
photo_camera Una foto del Pirineu.

Ahir les fortes tempestes ens van fer el salt (per sort!), i vam tenir una bona regada generalitzada a tot el Pirineu i Prepirineu, amb neu al final del dia que va baixar per sota dels 1500 m! Avui tindrem algunes restes d’inestabilitat a la tarda, però el cap de setmana es presenta estable i dominat pel sol i temperatures agradables.

Divendres 19: Matí de sol, amb algunes restes de boires a les valls. Durant el matí s’aniran inflant els núvols, i a la tarda podran descarregar ruixats i alguna tempesta, més probable a l’Alt Pirineu i Pirineu Oriental. Temperatura clarament més freda que dies enrere. Cota de neu 1800 m Pirineu occidental 2000 oriental.

Dissabte 20: Dia dominat pel sol. Temperatures fredes a primeres hores del dia, amb glaçades a l’alta muntanya, i caloreta al migdia.

Diumenge 21: Cap complicació, dia dominat pel sol, alguns núvols prims, i temperatura que s’enfila força, amb ambient càlid al migdia.

Molt bon cap de setmana!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Més a El Temps