Temps preestiuenc! Calor i tempestes de tarda!

La tercera serà la bona?? Tornem a anunciar tempestes per aquesta tarda, sembla que seran força extenses i puntualment fortes! 

eltemps
photo_camera Foto d'un bonic dia de primavera als Pirineus.

La tercera serà la bona?? Tornem a anunciar tempestes per aquesta tarda, sembla que seran força extenses i puntualment fortes! L’altre element característic de la setmana serà la calor, dia a dia els termòmetres aniran guanyant uns quants graus més i la segona part de la setmana vol mostrar-se força estiuenca! Però al Pirineu i Prepirineu també la calor és sinònim de tempestes de tarda!

Dilluns 22: Matí de cel força clar, amb presència de cabretes que anuncien les tempestes d’aquesta tarda.. A partir del migdia ràpid augment dels núvols que a la tarda portaran ruixats i tempestes a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Poden ser puntualment fortes i acompanyades de calamarsa. Per primera vegada aquest 2017, avui plourà a gairebé totes les cotes del Pirineu Català, i és que la cota de neu estarà per sobre dels 3100 m! Calor al migdia i bona refrescada després de la pluja.

Dimarts 23: Dia més tranquil. Matí de sol i tarda amb creixement de nuvolades, que com a molt donaran algun ruixat força puntual.Temperatures més fresques durant la nit, però amb caloreta al migdia.

Tendència pels pròxims dies: Matins de sol, tardes amb nuvolades i alguns dies amb ruixats i tronades poc destacables de tarda. Dia a dia la temperatura pujarà, arribant a valors calorosos a partir de dijous!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Més a El Temps