23.01.2022 |
Viure als Pirineus

Lleugera inestabilitat i calor!

Finalment la “gota freda” es quedarà ancorada a les costes de Portugal i no ens afectarà de forma directa, tot i que si tindrem inestabilitat durant els pròxims dies i continuarà amb nosaltres la calor d’estiu.

ElTemps
Una imatge del Pirineu. Foto: MeteoPirineus Catalans
Lleugera inestabilitat i calor!

Divendres 25: Dia amb nuvolositat variable, a estones abundant i sense descartar algun ruixat o tronada, més aviat puntual i de curta durada, a qualsevol indret i a qualsevol hora, sent més probables durant la tarda. Temperatura càlida, de ple estiu.

Dissabte 26: Durant la matinada i primeres hores del matí podrem tenir algun ruixat o tronada. La resta del matí i bona part de la tarda tindrem domini del sol, i tot sembla indicar que durant el vespre i nit, podrem tenir algunes tempestes, més probables al Pirineu més occidental, Ribagorça, Aran i Pallars, però que podrien presentar-se a qualsevol indret. Ambient càlid, fresc al matí.

Diumenge 27: Ara per ara sembla que el dia serà força estable, amb matí amb domini del sol i calor, i tarda més variable, però amb risc baix de precipitació. Continua la calor.

I pendents la setmana vinent a veure què acaba fent la gota freda, en cas de creuar cap al mediterrani, podríem tenir uns dies força més inestables! Ho anirem seguint!

Bon cap de setmana

Albert de Gràcia

Lleugera inestabilitat i calor!
Comentarios