28.01.2022 |
Viure als Pirineus

Just al límit, però dins el radi d’acció!

Molt complex fer el pronòstic del temps per avui i demà al Pirineu Català! Estem al límit del radi d’acció de la borrasca que aquests dies donarà molt a parlar a molts indrets de la península Ibèrica, amb fortes tempestes.. Però estar just al límit vol dir que algunes d’elles ens podran afectar tal com va passar ahir a la tarda en algunes zones del Prepirineu i Pirineu. Pinta poca cosa, però no descartem “sorpreses”. Entre dijous i divendres finalment, ens afectarà la pertorbació i notarem una forta baixada de la temperatura

eltemps
Estany Esbalçat. Foto; MeteoPirineus Catalans
Just al límit, però dins el radi d’acció!

Dilluns 28: Gran part de la jornada tindrem domini del sol, amb alguns núvols que a estones seran presents, i més freqüents durant la tarda. Com hem comentat, no es descarta que a la tarda, vespre i nit, ens afecti alguna tempesta, més probable com més a prop de l’Aragó. Temperatura que al migdia tornarà a ser molt càlida.

Dimarts 29: Repetició del mateix tipus de temps. Temps dominat pel sol, alguns núvols passatgers, i probabilitat que a la tarda tinguem algun ruixat o tempesta. Temperatura un parell de graus més fresca.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres sembla que ja tindrem més ruixats i tronades al Pirineu i Prepirineu, preludi del pas d’un front més actiu de tempestes que ens afectarà dijous, i que portarà una notable refrescada.

Just al límit, però dins el radi d’acció!
Comentarios