06.07.2022 |
Viure als Pirineus

Fi de la calorada! Arriba temps primaveral!

Després d’uns dies amb temps més típic de ple estiu, amb temperatures altes i absència de precipitacions, arriben uns dies més dinàmics, amb força tronades i temperatures clarament més fredes.

eltemps
Un fantàstic dia de primavera als Pirineus.
Fi de la calorada! Arriba temps primaveral!

Després d’uns dies amb temps més típic de ple estiu, amb temperatures altes i absència de precipitacions, arriben uns dies més dinàmics, amb força tronades i temperatures clarament més fredes. Tot i que dijous i divendres retorna una mica la calor, els registres quedaran lluny dels de fa una setmana.

Dimarts 30: Matí amb presència de nuvolades al Pirineu i Prepirineu i amb alguns ruixats, localment d’una certa intensitat, a qualsevol indret i hora. A la tarda la probabilitat de precipitacions serà encara més alta, i podrem tenir tempestes, alguna d’elles fortes. Com sempre en aquestes situacions, hi haurà zones que plourà molt i altres que no farà ni una gota! Ambient més fresc que dies enrere. Cota de neu 2800 m.

Dimecres 31: Durant la matinada podrem tenir ruixats i tempestes a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, especialment l’occidental. Al llarg del matí s’obriran algunes clarianes, però no farà net del tot i poden continuar alguns ruixats o tronades. A la tarda, nova reactivació de les nuvolades, que portaran més tempestes, algunes fortes a qualsevol indret. Es mantindran les temperatures més aviat fresques, amb màximes que amb prou feina passaran dels 20 °C als llocs més càlids. Cota de neu 2800 m.

Dijous 1: Començarem el mes amb un matí força estable, amb domini de les grans clarianes, i tarda amb creixement de nuvolades que podran portar una tarda més, ruixats i tempestes. Notarem una notable pujada de temperatura al migdia.

Tendència pels pròxims dies: Divendres serà un dia força càlid i estable, amb alguns ruixats força puntuals a la tarda. I encara s’ha de confirmar, però entre dissabte i diumenge, podríem tenir un canvi important de temps, amb l’arribada d’una potent línia de tempestes fortes i una notable refrescada! Ho anirem seguint!

Bona setmana

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Fi de la calorada! Arriba temps primaveral!
Comentarios