05.07.2022 |
Viure als Pirineus

Divendres, dissabte i Sant Jordi de temps agradable primaveral

Continuem amb la ratxa de les últimes setmanes de temps estable, massa estable per l’època de l’any!

eltemps
Mapa del temps
Divendres, dissabte i Sant Jordi de temps agradable primaveral

Continuem amb la ratxa de les últimes setmanes de temps estable, massa estable per l’època de l’any! Sembla que avui, demà i el dia de Sant Jordi, tindrem domini del sol i temperatures primaverals, amb contrast tèrmic acusat entre el dia i la nit. I tot esperant als possibles canvis, fins i tot importants, que podrien arribar la setmana vinent, amb el retorn de les pluges i les nevades a les nostres muntanyes.

Divendres 21: Matí de sol radiant novament a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb tan sols alguns núvols decoratius al cel. A la tarda les nuvolades es faran més presents, però no donaran cap precipitació. Ambient fred al matí, i més calor al centre del dia.

Dissabte 22: Dia radiant de sol, amb poques nuvolades, ni tan sols a la tarda. No s’esperen precipitacions, i les temperatures, tant màximes com mínimes, pujaran un parell de graus respecte divendres.

Diumenge 23, SANT JORDI: Matí radiant a tot el Pirineu i Prepirineu, amb creixement d’algunes nuvolades, que com a molt, donaran algun ruixat molt poc important, cap al sector de la Vall d’Aran o zones pròximes. Temperatures molt agradables.

Pendents del temps a partir de dilluns a la tarda, i especialment dimarts i dimecres, quan ens podrà visitar un front força actiu, acompanyant d’una brusca caiguda de les temperatures i el retorn de les nevades.. Ho anirem seguint! Us deixem el mapa de neu previst per l’inici de la setmana vinent!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Divendres, dissabte i Sant Jordi de temps agradable primaveral
Comentarios