Retorna l’hivern!

neu-pirineu
photo_camera El Temps

Dilluns 24: Avui encara no notarem gaire els canvis. Tornarem a tenir un dia similar als darrers, amb un matí de sol i una tarda amb creixement de nuvolades, que tornaran a donar algun ruixat, potser una mica importants que els d’ahir, i que es concentraran especialment a l’Alt Pirineu. Cota de neu 2500m. Les temperatures continuaran similars a les dels últims dies, fresques de nit i càlides al migdia.

Dimarts 25: Arriba el front! El matí ja serà variable arreu, amb fins i tot algun primer ruixat cap a la Ribagorça o Pallars. Al llarg del migdia els ruixats podran estendre’s a molts indrets del Pirineu i Prepirineu, i serà ja entrada la tarda i especialment al vespre, quan les precipitacions guanyaran intensitat i es faran generalitzades. Durant el dia de demà s’esperen registres que voltaran els 20mm. La cota de neu començarà a baixar dels 2400 al migdia cap als 1800m a la nit. Demà, tret de l’alta muntanya, encara no notarem gaire la baixada de la temperatura, tot i que a últimes hores l’ambient ja serà més fresc.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres tindrem un dia inestable i fred, amb ruixats abundants al Pirineu i Prepirineu i una cota de neu que baixarà fins als 1200m, i als 700m ja a últimes hores de la jornada. Dijous serà un dia d’hivern, tot i que sembla que les precipitacions ja quedarien localitzades a la vall d’Aran i tindrem algun ruixat al Prepirineu. Divendres estable, i potser entre dissabte  la tarda i diumenge, tornem a tenir alguns ruixats més! Ho anirem seguint.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

comentaris
Més a El Temps