06.10.2022 |
Viure als Pirineus

Vintè aniversari de VIURE ALS PIRINEUS

Un país és la seva gent. Les persones que hi viuen i hi conviuen. Amb la seva pluralitat i diversitat. Amb els seus problemes comuns.
Vintè aniversari de VIURE ALS PIRINEUS
Pere Aragonès - President de la Generalitat de Catalunya
Pere Aragonès - President de la Generalitat de Catalunya

Amb totes les esperances i il·lusions que ens aglutinen i ens ajuden a construir un futur compartit. Reptes i objectius que necessiten ser explicats d’acord amb el marc de referència que els construeix i que en bona part, aglutina i cohesiona la nostra societat.

D’aquí la importància de la premsa local. De la premsa arrelada al territori, que sense cap mena de dubte contribueix a configurar la personalitat única i pròpia d’espais tan singulars com l’Alt Pirineu i l’Aran. Perquè els pobles, viles, ciutats i comarques són la seva gent. Els territoris són la seva gent. Com s’entenen i com s’expliquen a si mateixes. Per això, és una molt bona notícia que VIURE ALS PIRINEUS celebri el 20è aniversari amb la força, la vitalitat i la vocació de servei del primer dia.

No tinc cap dubte que si avui l’Alt Pirineu i l’Aran és una territori viu, cohesionat i orgullós de ser com és, és gràcies a la complicitat de mitjans de comunicació de proximitat com el VIURE ALS PIRINEUS i el paper que jugar a l’hora de crear referents del territori i enfortir la vida social i comunitària.

Per tot això, en motiu del vintè aniversari, cal agrair la feina de totes les persones que han fet possible VIURE ALS PIRINEUS durant tots aquests anys, i sobretot encoratjar-los a continuar explicant la vida de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran, que és la millor manera de servir a la gent i projectar el territori cap al futur.

En motiu del 20è aniversari, cal agrair la feina de totes les persones que han fet possible VIURE ALS PIRINEUS durant tots aquests anys, i sobretot encoratjar-los a continuar explicant la vida de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran, que és la millor manera de servir a la gent i projectar el territori cap al futur.

Vintè aniversari de VIURE ALS PIRINEUS
Comentarios