La premsa local té un gran valor per al territori

20 anys no es compleixen cada dia i cal posar-ho en valor. Viure als Pirineus, al llarg de tot aquest temps, s’ha convertit en un mitjà de referència en la nostra vegueria de l’Alt Pirineu i l’Aran.
Francesc Viaplana i Manresa - Alcalde de la Seu d’Urgell
Francesc Viaplana i Manresa - Alcalde de la Seu d’Urgell

Durant tots aquests anys ha estat un mitjà que sempre ha mantingut un alt nivell periodístic, amb els pilars fonamentals de l’objectivitat i la transversalitat, que haurien de constar en l’ADN de tot mitjà, però que malauradament moltes vegades no és així.

La premsa local té un gran valor per al territori. En primer lloc, perquè és una eina bàsica per tal que la ciutadania estigui informada de l’actualitat més propera, aquella que ens sentim més nostra i que moltes vegades és la que més ens interessa, però que pels mitjans generalistes passa desapercebuda. En segon lloc, crec que cal destacar el valor de la funció de cohesió territorial que exerceix, i en això VIURE ALS PIRINEUS, n’és un clar exemple. L’Alt Pirineu i l’Aran és molt extens, i si no fos per mitjans com Viure als Pirineus seria molt dificultós seguir l’actualitat de les nostres valls. Estar informat del teu territori ajuda a fomentar el sentiment de pertinença en aquest territori, i fer-ho durant 20 anys ininterrompudament és una gran fita que s’ha de posar en valor.

La premsa local té un gran valor per al territori. És una eina fonamental per tal que la ciutadania estigui informada de l’actualitat més propera, i exerceix una funció de cohesió territorial

Si tot això ha estat possible és gràcies a la qualitat professional que ha nodrit aquest mitjà durant tot aquest temps, director, redacció, periodistes, articulistes i a totes les empreses i institucions que hi han apostat com a mitjà publicitari, fent-lo viable econòmicament.

Moltíssimes gràcies a tothom que ha fet possible que l’Alt Pirineu i Aran disposi d’un mitjà com VIURE ALS PIRINEUS durant 20 anys.

Feliços 20 i per molts anys més!

Més a Especial 20 anys
Josep Ardanuy-Tarrat - Ex-Coordinador a l’Alt Pirineu i Aran Del departament de Governació de la Generalitat
Especial 20 anys

Pel Pirineu, concertar i pas ferm

Carles Pont Sorribes - Professor del Departament de Comunicació de la Unversitat Pompeu Fabra de Barcelona
Especial 20 anys

Viure pels pirinencs