20.04.2019 |
Viure als Pirineus

CANDIDATURA OLÍMPICA

Tret de sortida de la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona

Aquest dijous es presenta a l’INEFC de Barcelona la temporada d’esports d’hivern 2018-2019 en un acte que posarà l’accent en la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona.

Imatge de la reunió, el passat 20 d'abril, de la Taula de treball de la candidatura olímpica Pirineus Barcelona/Gencat
Imatge de la reunió, el passat 20 d'abril, de la Taula de treball de la candidatura olímpica Pirineus Barcelona/Gencat
Tret de sortida de la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), la Secretaria General de l’Esport (SGE) i l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM) donaran inici oficial a la temporada d’esports d’hivern 2018-19 aquest dijous 8 de novembre en un acte que tindrà lloc al camp de futbol de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) a Barcelona a les 19:00 hores. La presentació posarà especial atenció al naixement de la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona, després que aquesta rebés el vistiplau del Comitè Internacional Olímpic (CIO) el passat mes d’octubre a Buenos Aires. D’aquesta manera, es farà la primera passa oficial en una ambientació idònia per a l’ocasió: un iglú que posarà l’accent en la referència dels esports de gel a la ciutat de Barcelona dins de la candidatura olímpica. Tot plegat, permetrà donar un impuls important a una temporada de neu marcada per la dimensió olímpica en un ambient festiu i marcat pel caliu de l’ocasió.

L’acte comptarà amb la presència de la Consellera de la Presidència, Elsa Artadi; el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres; la presidenta de la FCEH, Mònica Bosch, i el president de l’ACEM, Aureli Bisbe, a més de nombroses figures institucionals, esportistes i representants del món de la neu i el gel.

Prèviament, a les 17:30 hores al mateix INEFC, se celebrarà una reunió de la Taula de Treball Permanent per a la candidatura Pirineus-Barcelona, formada per representants de les principals institucions públiques, esportives i empresarials d’àmbit català, sota el lideratge de la Generalitat de Catalunya, per tal d’acordar les properes passes de la candidatura.

Comentarios