25.05.2020 |
Viure als Pirineus

CURSES D'OBSTACLES

Tot a punt per a la primera edició de la “Infernal Running 2019” de Llívia

El circuit d’uns 6 km transcorrerà per zones de terra, aigua, fang i gespa del turó de Llívia, i comptarà amb uns 10 obstacles, que posaran a prova la capacitat de resistència física i psíquica de les persones participants
Tot a punt per a la primera edició de la “Infernal Running 2019” de Llívia

Tot a punt per acollir la primera edició de la “Infernal Running 2019”, una de les curses d’obstacles més divertides a nivell nacional que se celebrarà el proper 4 d’agost a la vila de Llívia a partir de les 9.30h. Aquesta cursa està organitzada per l’entitat Miroevents SL, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llívia.

El circuit d’uns 6 km transcorrerà per zones de terra, aigua, fang i gespa del turó de Llívia, i comptarà amb uns 10 obstacles, que posaran a prova la capacitat de resistència física i psíquica de les persones participants. El punt de trobada serà el pàrquing de l’església Nostra Senyora dels Àngels. Al llarg del circuit, les persones participants hauran de superar diversos obstacles com fang, xarxes de grans dimensions, murs, tobogans, escalada en corda, piràmide o càrregues de pes.

Cursa Obstàcles 2

Es preveu que s’inscriguin corredors d’arreu de Catalunya, i dels països veïns Andorra i França, ja que és una oportunitat que una cursa d’aquestes característiques arribi fins aquesta zona del Pirineu. Així doncs, la concentració vol convertir-se en una festa de l’esport i on valors com l’esforç, la superació i el treball en equip siguin els protagonistes.

La cursa està pensada perquè puguin participar corredors de tots els nivells, des dels més experimentats en aquest tipus de cursa fins als qui s' inicien en la pràctica de l'esport o per als qui busquen passar una divertida experiència envoltats d' amics i familiars. A l’hora de realitzar la inscripció caldrà seleccionar si es vol participar amb tanda competitiva o no, individual o col·lectiva.

També els més petits podran prendre part a la Infernal Running Kids, una cursa amb un fort component lúdic adaptada per a nens i nenes de 4 a 12 anys.

Els dorsals es podran recollir a partir de les 9.30h al punt de trobada i sortida de la cursa. Cal portar DNI. Amb l’entrega dels dorsals es lliurarà la bossa de corredor, amb una samarreta. Hi haurà medalla per tots els qui arribin a meta i trofeus per als guanyadors de cada categoria.

Descomptes inscripció i més informació de la cursa a: www.llivia.org

Tot a punt per a la primera edició de la “Infernal Running 2019” de Llívia
Comentarios