TURISME

Els Premis G! reconeixen l'hotel Park Puigcerdà pel seu projecte empresarial

L’Hotel Park Puigcerdà és una empresa familiar amb cinquanta anys de trajectòria en el sector de l’hostaleria cerdana 
hotel Park Puigcerdà
photo_camera Els propietaris de l'hotel Park Puigcerdà recollint el premi / Gemma Tubert

El Teatre Municipal El Jardí de Figueres ha acollit aquest dijous la divuitena edició dels Premis G!, de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

L’acte, presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha comptat amb la presència d'uns 160 convidats entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic 

Premis GI!
El Teatre Municipal El Jardí de Figueres ha acollit aquest dijous la divuitena edició dels Premis G! / Gemma Tubert

Hotel Park Puigcerdà, premi al projecte empresarial

El premi Francesc Xiquet Sabater al projecte empresarial ha reconegut  l’Hotel Park Puigcerdà, una empresa familiar amb cinquanta anys de trajectòria en el sector de l’hostaleria cerdana i un establiment hoteler i gastronòmic amb "una àmplia oferta de serveis de qualitat", han destacat des de l’organització dels guardons.

El propietari de Creuers Mare Nostrum, Josep Ros; l'hotel Park Puigcerdà; el col·lectiu de dones emprenedores de l'Associació de Centres d'Immersió de la Costa Brava i el cap de sala de Ca l'Enric, Joan Juncà han estat els guardonats amb els premis honorífics d'aquesta edició.

Els premis de comunicació s'han concedit als treballs publicats i divulgats per l'editorial francesa Petit Futé i la revista Descobrir. També s'ha reconegut en aquesta categoria els periodistes especialitzats en viatges, la catalana Kris Ubach, i l'alemany Holger Bernet, pels treballs publicats a la revista Viajar i diversos diaris alemanys.