29.09.2020 |
Viure als Pirineus

Puigcerdà prepara la 3a Cursa Sant Silvestre Compressport

El dissabte 2 de gener tindrà lloc la 3a edició de la Cursa Sant Silvestre Compressport de Puigcerdà, que enguany tornarà a ser de caràcter solidari.

Imatge de la darrera edició de la cursa. Foto: Emili Giménez.
Imatge de la darrera edició de la cursa. Foto: Emili Giménez.
Puigcerdà prepara la 3a Cursa Sant Silvestre Compressport

Hi haurà un circuit de 5 Km per a corredors a partir dels 15 anys que sortirà a les 10 h de la plaça Santa Maria, vorejarà l’estany, passarà per Rigolisa i arribarà al Poliesportiu de Puigcerdà. Paral·lelament, a les 10.45 h i a les instal·lacions del Club Poliesportiu, es farà la Mini Sant Silvestre, per a infants de 0 a 14 anys i amb circuits de 50, 150, 200 i 400 metres. Tots els participants rebran una bossa d’esportista amb la samarreta de la cursa i un gorro de Pare Noel. A més, els participants de les curses infantils també seran obsequiats amb una medalla quan creuin l’arc d’arribada. Les inscripcions s’han de fer a través del web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament (www.puigcerda.cat/esports).

Els diners recollits es destinaran a l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma, que es va crear a la Cerdanya el juny de 2015 i des de llavors ha realitzar diferent activitats per aconseguir finançament per a la Fundació Sant Joan de Déu i lluitar contra el rabdomiosarcoma, un tipus de càncer infantil molt agressiu. Entre les activitats fetes fins ara hi ha un sopar solidari, diverses parades de venda de merchandising o la 1a Travessia del glaç al llac de Puigcerdà, el passat dia 6 de desembre. Els participants van nedar els 225 metres del circuit senyalitzat amb l’aigua a una temperatura al voltant dels 4º C.

L’Associació Contra el Rabdomiosarcoma també ha obert un compte on es poden fer aportacions (ES25 2100 0054 0302 0052 2664).

Puigcerdà prepara la 3a Cursa Sant Silvestre Compressport
Comentarios