31.03.2020 |
Viure als Pirineus

Un professor d'una escola agrària de la Guingueta d'Ix, primer cas de coronavirus a l'Alta Cerdanya

Davant aquesta circumstància, la Prefectura dels Pirineus Orientals ha decidit tancar el centre educatiu.
Un professor d'una escola agrària de la Guingueta d'Ix, primer cas de coronavirus a l'Alta Cerdanya
Un professor de l'escola agrària "Le Mas Blanc" de la Guingueta d'Ix, situada a l'Alta Cerdanya i al costat del municipi de Puigcerdà, ha estat infectat de coronavirus, sent aquest el primer cas que es registra a la Catalunya del Nord. Davant d'aquesta situació, la Prefectura dels Pirineus Orientals, d'acord amb l'ajuntament de la localitat, entre d'altres, ha decidit tancar el centre fins al pròxim 26 de març. A més, tècnics de l'Agència Regional de Salut es desplaçaran aquest dijous a l'equipament per donar instruccions al centenar d'alumnes que hi van -alguns dels quals internats- i el personal que hi treballa, a més d'aplicar mesures de control i proporcionar mascaretes.

(En aquesta actualització s'afegeix que la persona que té el coronavirus donava classes a l'escola de la Guingueta d'Ix un cop per setmana).

Segons han explicat des de la direcció del centre, la persona que té el covid-19 fa classes un cop per setmana a la Guingueta d'Ix. Aquesta tasca la combina amb la de docència que imparteix al municipi de Quillan, dins el departament de l'Aude i on s'han detectat 22 casos dels 118 registrats al conjunt de la regió d'Occitània, tal com indiquen les dades de l'Agència Regional de Salut recollides fins aquest dimecres.

Comentarios