29.09.2020 |
Viure als Pirineus

L'oci nocturn de Bellver de Cerdanya està d'enhorabona

Aquest hivern han reobert les seves portes dos locals històrics de l'oci nocturn a Bellver de Cerdanya, dos locals que resten en la memòria col·lectiva per les bones estones passades i les festes que s'hi celebraven. Amb l'Èpic, el Pub Vell i el Guirigall, Bellver s'ha posicionat molt positivament per ser un dels centres amb més ambient de la Cerdanya.
Imatge del Guirigall. Foto facebook.
Imatge del Guirigall. Foto facebook.
L'oci nocturn de Bellver de Cerdanya està d'enhorabona

El Pub Vell

A començaments d'hivern es va reestrenar el Pub Vell, un local emblemàtic que destaca per la seva arquitectura tradicional. Situat en uns baixos amb voltes, talment un celler, la seva decoració i el joc de llums i ombres ofereixen un ambient discret i agradable on prendre unes copes amb els amics, sol o amb parella. La nova etapa pretén acostar-nos a un espai lúdic i sociocultural amb concerts, monòlegs i espectacles, ser la veu de nous artistes sigui quina sigui la seva disciplina.

L'obertura va comptar amb la magnífica actuació d'en David i en Pol, dos dels components de El Kiwi i la Tropical Band. La nit va ser tot un èxit, la música, els clients de sempre i molts de nous van omplir el local d'encant. I per si us ho esteu preguntant, la màgia no l'escriu una serp sinó el tracte i la proximitat del seu nou equip. Molta sort!!!

El cafè concert Guirigall

Poc després de la reestrena del Pub Vell va ser el torn del cafè concert Guirigall després de cinc anys tancat.  La idea dels promotors és tornar a un local amb essència i ànima com sempre ha estat, dotar l'ambient amb música de perfil més clàssic, on estar tranquil i xerrar tot prenent una copa però es deixaran endur per allò que demani el públic: "Si tothom s'anima, ens animarem amb ells, si ells ballen i canten nosaltres també."

La primera nit, plena d'emocions, va ser una nit especial tant pels amfitrions com pels assistents. Reuní diverses generacions, des dels primers que el van veure néixer el 1991, fins a les més noves que no l'han viscut mai. Als propietaris, des de darrere la barra els donà la sensació que la gent en tenia ganes i que els que l'havien viscut durant anys es van sentir com si el temps no hagués passat. Han encetat una nova etapa on podrem gaudir de concerts en directe i actuacions vàries, des de monòlegs a tastos de vins... La Dolors i el Sergi volen fer extensiu el seu agraïment a la gent per la bona rebuda que ha tingut l'obertura i conviden a fer un projecte molt engrescador entre tots!

L'oci nocturn de Bellver de Cerdanya està d'enhorabona
Comentarios