En el projecte hi participen diversos serveis que formen part del Consell Comarcal (Serveis Socials, Joventut, SAI-Servei d’Atenció Integral i SIAD- Servei d’Informació i Atenció a les dones), i compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Vilaller, la Vall de Boi i el Pont de Suert, l’Associació Antisida de Lleida, les comissions de festes de la comarca, les penyes del Pont de Suert i altres entitats comarcals.
Per tal d’implicar els diferents actors, s’ha creat un grup de joves voluntaris/es que donaran suport en les diverses actuacions previstes. Així mateix, durant el mes de juny es va dur a terme una formació oberta a totes les comissions de festes i penyes, per demanar a les entitats i als agents participants que assumeixin un compromís i implicació activa en una tasca que és responsabilitat de tothom.
Amb la intenció de generar espais i festes majors lliures d’actituds sexistes i de violències sexuals, s’ha creat un protocol d’actuació i una sèrie de material informatiu i de sensibilització (xapes, samarretes, cartells) que es repartirà en els diferents pobles que celebrin la seva festa major.
Aquesta iniciativa s’engloba dins el projecte "+ que festa", un Punt Jove de Salut que es porta realitzant a la comarca des del 2016 impulsat per l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça en col·laboració amb l’Associació Antisida de Lleida. Les intervencions es duran a terme mitjançant la instal·lació d’un punt informatiu fixe on hi haurà, entre d’altres, una dinàmica participativa de gènere oberta al públic general. Enguany, es preveu un punt de referència als següents municipis:
Barruera: 28/07 de 00:00 a 03:00h.
El Pont de Suert: 08/08 i 10/08 de 00:00 a 03:00h.
Vilaller: 17/08 de 00:00 a 03:00h.
Amb tots aquests recursos, la campanya "Només sí és sí"es proposa, no només crear espais segurs de referència on les víctimes puguin trobar el suport necessari, sinó conscienciar a les persones participants de la importància que tothom pugui gaudir d’unes festes lliures, sense sexisme ni LGTBIQfòbia.