BÀSQUET

Pep Ribes, nou president de l'Associació Esportiva Sedis Bàsquet en substitució de Pere Porta

Pep Ribes Sixto, vinculat al SEDIS des de fa 34 anys, ha destacat la importància de donar continuïtat al projecte esportiu consolidat en els darrers anys.
Pep Ribes Laia Peña i Pere Porta
photo_camera Pep Ribes i Pere Porta, en una foto d'arxiu, amb la jugadora Laura Peña / @sedisbasquet

Pep Ribes serà el president de l'AE Sedis Bàsquet els quatre propers anys. L'Associació Esportiva Sedis Bàsquet ha finalitzat el procés electoral amb la renovació dels càrrecs directius, un procés que va començar el passat 9 d’abril amb la convocatòria d’eleccions i que, seguint el calendari electoral, ha acabat amb l’Assemblea General Extraordinària d'aquest dimarts.

Junta-Directiva-Sedis-Basquet-816x459
Actual Junta Directiva de 'Associació Esportiva Sedis Bàsquet / @sedisbasquet

No va haver-hi votacions, només s’havia presentat una única candidatura encapçalada per l’actual vicepresident de l’entitat, Pep Ribes Sixto i un equip de directius, En l’assemblea ordinària a celebrar en les properes setmanes es presentarà la renovació de la junta directiva i l’organigrama per al proper mandat.

SEDIS BÀSQUET

Pep Ribes Sixto, persona vinculada al SEDIS des de fa 34 anys, ha destacat la importància de donar continuïtat al projecte esportiu consolidat en els darrers anys, que inclou l’equip professional del CADÍ La Seu, els equips de base i sèniors, l’Escola de bàsquet i el Sedis Airam. Tot això sense deixar de costat les activitats consolidades com ara son el Campus Cadí La Seu, el Torneig de Nadal o el Torneig Ciutat de la Seu d’Urgell per a persones amb diversitat funcional. Un projecte esportiu que s’ha consolidat gràcies a l’esforç desinteressat de molta gent.

Per altra banda, el president sortint, Pere Porta i  Colom, va agrair a tots els socis la confiança manifestada en aquest procés, també a tots els col·laboradors, anunciants i institucions que any rere any han confiat en els directius actuals, i que de ben segur, el nou equip mantindrà el respecte i la responsabilitat que se’ns ha encomanat per dirigir aquest club tant proper a qui en vulgui formar part.