TURISME SOSTENIBLE

Comencen les obres de l'àrea d'acollida de l'Outdoor Park Vall de Boí

L’edifici es convertirà en el centre de gestió, promoció i informació de tota l’activitat esportiva de la Vall de Boí
Outdoor Park Vall de Boí
photo_camera Comencen les obres de l'àrea d'acollida de l'Outdoor Park Vall de Boí / @ValldeBoi

La Vall de Boí es prepara per a un emocionant capítol en el seu compromís continu amb la sostenibilitat turística, l'atracció de visitants a través de l'esport i la millora de l’experiència turística. En aquest sentit l'àrea d'acollida de l'Outdoor Park Vall de Boí, iniciarà les seves obres com a part integral del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí que desenvolupa l’Ajuntament de la Vall de Boí, en les anualitats 2022-2024.

L’edifici serà  el centre de gestió, promoció i informació  de tota l'activitat esportiva de la Vall de Boí, sota la  nova marca turística destinada a posicionar la vall  com a una destinació ideal per a la pràctica esportiva.

Aquesta iniciativa representa un pas agosarat cap a la creació d'una experiència esportiva integrada, sostenible i enriquidora per a locals i visitants, alhora que es consolida el compromís de la Vall de Boí amb la preservació del seu entorn natural i el desenvolupament turístic responsable.

Outdoor Park Vall de Boí
Comencen les obres de l'àrea d'acollida de l'Outdoor Park Vall de Boí / @ValldeBoi

El projecte de l'àrea d'acollida de l'Outdoor Park Vall de Boí, s'integrarà harmoniosament amb el paisatge natural de la Vall de Boí, utilitzant materials sostenibles i pràctiques de construcció respectuoses amb el medi ambient.

Es preveu que les obres de l'àrea d'acollida del Outdoor Park Vall de Boí es completin durant la present anualitat  i la seva posta en funcionament  es preveu que  marcarà un abans i un després en l'experiència turística de la Vall de Boí.

L’Outdoor Park Vall de Boí, la marca turística

La creació de la nova marca inclou els següents elements clau:

1. Centralització de l'activitat esportiva: L'Outdoor Park Vall de Boí es convertirà en el punt central per a la gestió de totes les activitats esportives de la Vall de Boí, oferint serveis de coordinació,  informació i reserva d'activitats per a visitants i locals.

2. Promoció de la Vall de Boí com a destinació esportiva: Mitjançant la nova marca turística, la Vall de Boí es posiciona com a destinació idònia per a la pràctica esportiva en un entorn natural incomparable. Es destacaran les diverses opcions d'activitats esportives disponibles dins del destí, molt ric en activitats esportives durant totes les èpoques de l’any, que a més, és la combinació perfecta amb l’activitat patrimonial existent a la vall.

3. Desenvolupament sostenible: Totes les iniciatives dins de l'àrea d'acollida de l'Outdoor Park Vall de Boí es realitzaran en conformitat amb el Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, que garanteix, que les activitats esportives es desenvolupin de manera respectuosa amb el medi ambient i la comunitat local.

4. Foment de la participació comunitària: Es promourà la participació activa de la comunitat local en la gestió i el desenvolupament de les activitats esportives, i fomentar així la col·laboració entre empreses, entitats locals i administracions per a un turisme sostenible i integrador.

Amb aquesta nova fase de desenvolupament, la Vall de Boí reafirma el seu compromís amb l'esport, la natura i la sostenibilitat, oferint una experiència única per a tots els qui busquin aventura i benestar en un entorn privilegiat.